שלום רב כולי בפאניקה ובדיכאון עברתי החלקה יפאנית לפני כשנה ועכשיו נשארתי עם חצי שיער מה שהיה לי מתחיל לי קרחות בצד הקידמי אני לא יודעת מה לעשות אני מתחרטטת כל הזמן שעשיתי את זה בכלל !!
ואני לא יודעת אם זה קשור לא קשור בכל זאת עברה שנה מה אוכל לעשות על מנת להחזיר את שערי למצב טוב יותר ואם בכלל אוכל להיפטר מהנשירה הודה לכם מאוד על העזרה
יש לי אובססיה מטורפת לשיער , מטורפת !! כל הבטחון שלי תלוי בשיער .
לצערי הרב עשיתי טעות איומה , היה לי פוני לצד והשוונצים מקדימה הפריעו לי אז גזרתי אותן והשיער מקדימה ממש קצר במצב של סנטימטר בלבד.
הבטחון שלי בריצפה , אני כל הזמן בוכה והולכת לישון מוקדם כדי לסיים את היום כמה שיותר מהר
מה אני עושה?
תודה רבה
שושי שלום,
זקיקי השיער נמצאים מתחת לעור ולכן אין קשר בין הצביעה לנשירת השיער.
עם זאת, יש לזכור כי צביעה לא מבוקרת ולא מקצועית עלולה לגרום נזק לשיער עצמו.
ולשאלתך השנייה,
ספריי ריביירה אינו מתיימר להצמיח שיער והוא פתרון קוסמטי פשוט וקל לפתרון בעיית שיער דליל.
הספריי מעבה את השיער עד לכדי רמה של פי שלושה מעובי השיער המקורי.
אינך מציין את גילך כך שיכולות להיות סיבות רבות לנשירה עליה אתה מדבר.
חפיפה יום יומית אינה גורמת לנשירת שיער אך עלייך לדאוג שהשמפו שאתה משתמש יהיה מתאים לאופי
סוג שיערך.
במידה ויש לך קשקשים חשוב מאוד להפטר מהם ולהשתמש בתכשירים מתאימים.
לייעוץ נוסף צור עמי קשר בטלפון 1-700-55-22-44 ואשמח לעזור
בברכה,
יהודית רון
דניאל שלום,
נשים רבות סובלות מנשירת שיער לאחר לידה.
תופעה זו הינה טבעית וקיימת 3 חודשים ועד שנה לאחר הלידה.
הסיבה לכך היא שבמהלך ההיריון קיים שינוי הורמונלי וישנם יותר זקיקי שיער שנמצאים בשלבי צמיחה.
אני ממליצה לך לבצע בדיקת דם, על מנת לוודא שאינך סובלת ממחסור בויטמין B וויטמין B12 שהם אנמיה וברזל .
ספריי ריביירה ישפר את הרגשתך ימלא ויעבה את האזורים הדלילים, יחזיר את בטחונך ויעזור לך להפיג את המתחים הנפשייים המתרחשים בעקבות נשירת השיער.
מיטל שלום, הספריי נועד לאנשים בעלי שיער דליל .
אני ממליצה לך לנסות להשתמש במעבה וסבירות גבוהה כי תהיה מרוצה ולא תזדקקי לפאה.
לאור ניסיוני הרב, נתקלתי בלקוחות רבים בעלי שיער דליל ודק אשר ויתרו על השימוש בפאה בזכות ספריי ריביירה.
אני ממליצה לך ליצור קשר, ואשמח לייעץ ולעמוד לרשותך.